logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vakgarage Rida

Banner Image 0
Banner Image 1

Vakgarage Rida

Een kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de oudste franchiseformule van Nederland voor de particuliere- en zakelijke markt. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met de andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Auto reparatie en onderhoud bij vakgarage Rida

Waarom auto onderhoud bij vakgarage Rida?

Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Vakgarage aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten auto. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt: Vakgarage is altijd de beste keus. Bij Vakgarage onderhouden wij alle automerken. Lees hier meer over auto reparaties.

 

Bij elke Vakgarage in Nederland werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen. Niet voor niets krijgt Vakgarage in het Grote Beurten Onderzoek van de ANWB een mooie 8,1 als rapportcijfer. Overige garagebedrijven scoren gemiddeld slechts een 6,4. U ziet: auto-onderhoud is in veilige handen bij Vakgarage. Voor een servicebeurt aan uw auto gaat u dus naar Vakgarage.

Team Rida

Gallery Image 0
plus.svg

Angeliek van Waterschoot
Gallery Image 1
plus.svg

Arie Zwart
Gallery Image 2
plus.svg

Bram Schrijver
Gallery Image 3
plus.svg

Carlos Ifecho
next.svg
prev.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website